Начало | За нас | Новини | Контакти | Доставка и плащане  

Българска книга за управлението на виртуални екипи в топ 100 на Амазон!

На 31 май в София ще се състои българската премиера на книгата „Екипи без граници“ с автор  Петър Иванов - консултант по управление на виртуални екипи.

Издадена първоначално на немски език, вече втори месец книгата се нарежда в топ 100 на Амазон по отношение на две категории: международен мениджмънт и приложни математически методи.

В нея Петър Иванов разказва историята на един германски предприемач, който решава да се включи във възстановяването на пострадало от земетресение селище в подножието на Хималаите и сформира екип от международни експерти. С помощта на правителството, с кампании за набиране на средства, с множество модерни методи за управление и с подкрепата на доброволци екипът успява да се справи и да построи отново домове за бедстващите хора. Стъпка по стъпка авторът разкрива принципите за успешно управление на виртуалните екипи и предлага директно приложимо в практиката ноу-хау.

От началото на май – само месец след успешната й премиера на немски език  - книгата „Екипи без граници“ вече се продава и на български в големите книжарници в страната, а нейната българска премиера е на:

31 май 2017 г. от 18:30 ч. в „Sofia Hub“ (бул. „Александър Стамболийски“ 55, ет. 7).

Може да поръчате книгата онлайн от сайта на издателство „Топ Ню Букс“: www.topnewbooks.com, а ако желаете да получите екземпляр с посвещение от автора, изпращайте поръчките си по ел. поща на адрес: info@peter-ivanov.com.

За Петър Иванов
Петър Иванов  е ИТ мениджър с над 20-годишна кариера в международни компании. На 42 г. решава да стане бизнес консултант, като развива собствена методика за управление на екипи, които са позиционирани в различни локации - Virtual Power Teams („Мощни виртуални екипи“). Работи с международни компании и неправителствени организации в Европа, САЩ, Азия.
За подробна информация и връзка с медиите моля пишете на ел. поща с адрес:
info@peter-ivanov.com.

 

   
   
 
© 2018 Топ Ню Букс ЕООД. Всички права запазени.
novini.html